Update psych #3

Tja, een update die geen update is eigenlijk. Ik loop nu dus vanaf eind januari bij de GGZ en ik heb welgeteld zes afspraken gehad: een intake- en een uitslaggesprek met een psycholoog, met daartussendoor nog een afspraak om een extra vragenlijst in te vullen op de computer. Daarna een intakegesprek bij de psychiater, die me dan ook gelijk sertraline voorschrijft, en zegt dat hij op zoek gaat naar een goede psych voor me die me verder kan helpen, en tot slot weer een gesprek met diezelfde psychiater, van welgeteld 10 minuten, waarin hij me wederom de medicijnen voorschrijft, en meldt dat de gewenste psycholoog op vakantie is en voorlopig nog wel vol zit ook.

Dat was op 1 mei.

Het is nu half augustus en ik ben nog geen afspraak verder. Ik slik sertraline, terwijl ik niet weet waarvoor, want ik heb er geen behandeling bij. Dus of het werkt? Anderhalve maand geleden ofzo zou ik een afspraak hebben met de psychiater, maar was hij een week ziek. Daarna mailde hij dat hij zo snel mogelijk met een nieuwe datum zou komen. Die nieuwe datum kwam, maar een dag van tevoren werd ik weer afgebeld:

Zoals ingesproken op uw voice mail kan de afspraak met de heer de J. op dinsdag 23 juli niet doorgaan in verband met ziekte. Aangezien de heer de J. onze instelling gaat verlaten kan ik u geen nieuwe afspraak aanbieden. Zodra hij beter is zal hij contact met u opnemen”

Het was dus inmiddels 23 juli. Na deze week nog stééds niets te hebben gehoord, het behoorlijk zat te zijn, en verdorie eindelijk wel eens behandeld willen worden, belde ik zelf maar weer eens met de GGZ. De baliemedewerkster was erg aardig en behulpzaam, en was het me eens dat dit allemaal wel érg lang duurde, en dat het toch ook niet is de bedoeling zolang antidepressiva te slikken zonder onder behandeling te staan. Ze zou er melding van maken en me aanstaande maandag laten bellen hoe het verder gaat.

We wachten dus maar weer af.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *