Inrichting

IMG_2546k

Normaal gesproken volg ik de mode en trends niet zo. Ik vind het leuk om ze te bekijken in bladen als de Glamour en de Elle, maar ik doe er niet echt aan mee. Qua kleding dus. Qua huisstijl/woninginrichting heb ik altijd bedacht dat ik een soort landelijke/brocante stijl wil, met dus grijs en whitewash meubels. Maar tegenwoordig wil half Néderland die stijl. De prijzen rijzen de pan uit, en Marktplaats is mijn beste vriendje deze weken. (Oké, behalve op het gebied van eettafelstoelen dan want die kan ik niet vinden.) Ik heb er al een aantal leuke dingen gespot en gekocht. De salontafel hierboven. Op weg met de auto naar Akersloot, en daar erachter komen dat hij gelukkig nét in de auto past. En geweldig is. Verliefd op Marktplaats-buy nummer één.

Daarna de bank. Ik was de tweede bieder, op een erg mooie bank, maar gelukkig reageerde bieder 1 niet meer, en mocht ik hem komen bekijken. En dat was de tweede Marktplaats-liefde. Eerst naar Alkmaar rijden om hem te bekijken, en twee dagen later met kennis en zijn geleende busje de bank definitief ophalen. En hij zit heer-lijk. Nu nog een fauteuil erbij het liefst (die ik óók niet echt kan vinden).

IMG_2564k

Afgelopen maandag reed ik naar Zaandam voor een schattig tv-kastje, voor een prikkie.

IMG_2592

Tot slot heb ik gisteren een supertoffe, vierkante witte, ‘landelijke’ tafel bekeken, die ik vanavond ga ophalen! Nu die stoelen dus nog…

Nu dus alleen nog maar een kledingkast, fauteuil, stoelen, bijzettafeltjes, boekenkast, wasmachine, magnetron, gasfornuis, en .. en … en ..

1 gedachte over “Inrichting

  1. Hahahha :) Vergeet de soeplepel niet :) Ik vind het wel grappig, zelf moet ik ook nog allemaal meubels hebben maar heb zoiets van het komt wel. Je hebt het niet altijd direct nodig en het heeft ook geen haast. Kijk een wasmachine is wel handig, ik ga je zo even mailen want heb nog wel een tip!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *