Happy Moments #1

Vanaf vandaag elke twee weken een post met ‘happy moments’, oftewel kleine of grote geluksmomenten van mij van de afgelopen twee weken. Niet geheel in chronologische volgorde.

Kaartjes voor de premiere van Love Story, op rij 3, kunnen kopen // En eindelijk staat Eric van Sauers volgend seizoen weer in de theaters // En daar heb ik kaartjes voor gekocht // Mijn eerste drumles, die ook nog eens heel goed ging! // De toffe drumdocent // Een kaartje van een vriendin om me geluk te wensen vanwege mijn nieuwe huisje // Al drie keer mijn auto perfect achteruit ingeparkeerd! // Aardig wat geld krijgen voor de gewonnen kaartjes voor de Europa League Finale, dat ik goed kan gebruiken voor mijn uitzet // Alle blije gezichten van de mensen die spullen komen ophalen die ik via de Gratis Af te Halen in Haarlem!-Facebookpagina heb weggegeven // Via diezelfde pagina een strijkplank krijgen // Een vriendin die onverwachts een date voor je regelt // Een lief mailtje van mijn oude winkelmanager // Alle mooie gekochte spullen via Marktplaats // Frank de Boer heeft zijn contract met vier jaar verlengd // Een vriend die appt ‘heb je nog een koelkast nodig?’, waarna je gratis zijn oude krijgt //

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *