Het leukste plekje van mijn huis.

favoheader
De meest inspirerende en speciale plek in mijn huis is mijn wc. Mijn wc? Ja, mijn wc.
Al vóórdat ik op mezelf ging wonen, nu twee jaar geleden, wist ik al een aantal jaar dat ik in mijn eigen huisje érgens een bepaald soort behang wilde gebruiken. Een behang met allemaal ‘lijstjes’ waar op geschreven en getekend en gekleurd kan worden. Op mijn zoektocht in de bouwmarkt kwam ik het behang toevallig nog tegen ook, en dus moest en zou ik het kopen. Een aantal weken later hing het in mijn toilet, nog kaal en wit. In de loop van deze twee jaar is dat echter behoorlijk veranderd, precies zoals ik het van tevoren voor me zag.

IMG_9235k

Mensen die bij me op bezoek komen, kunnen wat op de muur schrijven. Meestal zetten ze een spreuk neer, of een mooie quote, inclusief soms vrolijk gekleurde figuurtjes en ingekleurde ‘lijstrandjes’. Verder hang ik geregeld ook zelf wat aan de muur: inspirerende quotes, sporttips, delen van artikelen over bijvoorbeeld angst waar ik iets in vind staan waar ik wat aan zou kunnen hebben, et cetera. Het is een bonte verzameling inmiddels. En gek genoeg heb ik er ook écht wat aan. Elke keer als ik in mijn wc ben, lees ik weer andere teksten even, en haal ik er kracht uit, of tips. Of brengt het me even terug naar een herinnering. Ik denk dat omdat ik sommige quotes vaak zie, ook al is het niet heel bewust, het toch een soort van mantra wordt ofzo. In sommige situaties denk ik er even aan.

IMG_9237kIMG_9241k

Op de rechterfoto zie je de quote ‘Perceptie is realiteit’ die een van mijn fijnste vriendjes erop heeft gezet. In eerste instantie een verwarrende quote, maar toen hij hem uitlegde, snapte ik hem, en hoe vaker ik er ook over nadenk, hoe mooier hij wordt. Ik zit erover te denken deze ooit te laten tatoeëren. (Don’t worry, daar ga ik eerst nog twee jaar over nadenken ;-)…)

IMG_9238kIMG_9240k

Ik ben best trots op deze muren, en de meesten die op bezoek komen, vinden het ook vet. Het enige waar ik wel eens over nadenk, is wat mensen denken die ik niét zo goed ken en die gebruik maken van mijn wc. Als het de verwarmingsmonteur of whoever is, dan boeit het me niet, maar bijvoorbeeld bij dates die voor het eerst bij me thuis komen en nog niet van mijn problemen weten, denk ik wel eens ‘oeh’. Maar tot nu toe is het goed gegaan ;-).

IMG_9242kIMG_9239k

IMG_9236k

 

Volg je me al op Facebook en/of Bloglovin om op de hoogte te blijven van nieuwe posts? Zou ik leuk vinden!

Beat My Fears

Beat My Fears

 

6 gedachten over “Het leukste plekje van mijn huis.

  1. Haha gisteren had ik dit blogje gelezen, geweldig! Dat je het ietwat ongemakkelijk vindt met dates snap ik wel, maar zo test je ze eigenlijk wel meteen!

    1. Ja, maar ze moeten me eerst leren kennen, en me leuk gaan vinden, en dán pas van al m’n kronkels horen want dan lopen ze er niet zo snel meer van weg ;)

  2. Dit is echt een superleuk idee! Echt onwijs leuk! Mijn wc zit met de badkamer samen (helaas), maar als ik ga verhuizen, houd ik dit zeker in mijn achterhoofd, als je het niet erg vindt… Ik vind het echt een heel tof idee!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *