Een nieuw begin.

woning

Toen vorige maand mijn contracturen weer omlaag gingen van 32 naar 15 uur, ik geen journalistiek werk kon/kan vinden, maar het schrijven toch bij wilde houden, besloot ik weer te gaan bloggen. En het nu dan eens serieus aan te pakken. Ik kocht een hostingpakket en liet een lay-out maken (mooi geworden, vinden jullie niet?). Het onderwerp was zo gevonden: ik wilde een persoonlijke blog, over mijn leven en allerlei zin en onzin, zoals ik altijd al had in tijden dat ik blogde, maar het daarnaast hebben overĀ  dissociaties. En, heel ambitieus (wat ik normaal niet bepaald ben), misschien uiteindelijk een soort van site worden waar mensen met dissociaties en depersonalisatie naartoe surfen om te lezen hoe anderen (zoals ik dus) ermee omgaan, en waar ‘onwetenden’ kunnen lezen hoe het leven met dissociaties is en het zo misschien een beetje meer begrijpen. En ik wil natuurlijk gewoon een veelgelezen, vrolijke, leuke weblog worden.

Begin april had ik mijn intakegesprek met een psychiater, waarna ik met het slikken van antidepressiva voor mijn angsten begon. Aangezien ik het heel eng vond met het slikken hiervan te beginnen (ironisch: angst voor het slikken van pillen tegen je angsten), leek me dit ook een goed startpunt om met bloggen te beginnen: hoe zou ik alles gaan ervaren en hoe zou het me vergaan?

De weblog is uiteindelijk pas twee weken later online gekomen, mijn angst voor de medicijnen is weg en het gaat best goed. Maar er is nog veel meer gebeurd in die twee weken: ik heb voor minstens de komende twee maanden weer een 32-urige baan, omdat mijn uren weer zijn verhoogd, en ik heb, als alles goed gaat, een eigen huisje! Een nieuw begin dus op veel verschillende vlakken. En ook op het blogvlak. En dit keer ben ik van plan lang te blijven.

ps: de site is het best met Firefox (of in ieder geval een andere browser dan Internet Explorer) te bekijken.

Follow on Bloglovin

4 gedachten over “Een nieuw begin.

  1. Ik vind het heel leuk dat je weer bent begonnen met bloggen, Leo! Ik lees altijd met plezier je blogs! Je schrijft leuk en hoop ook dat mensen met dissociatie jouw blog weten te vinden! Keep up the good work!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *