Winactie!

Winactie Header

Ik merk dat steeds meer mensen mijn site weten te vinden, maar ik weet van de meesten helemaal niet wie ze zijn! Ook zou ik wat meer volgers op Bloglovin’ en/of Facebook willen krijgen, dus vandaar dat ik deze winactie heb bedacht. Klik verder om meer te weten te komen.

Ik heb wat leuke producten bij elkaar gezocht waar ik zelf enthousiast over ben, en deze kun jij dus winnen! Wat moet je hiervoor doen?

1. Like mijn website op Bloglovin‘ en/of op Facebook.

2. Zet onder deze post in een reactie dat je mee wilt doen.

Als je niet mee wilt doen, maar wel geregeld mijn site bezoekt: ik zou het leuk vinden als je in de reacties even laat weten wie je bent, of alleen een berichtje dat je meeleest met mijn belevenissen! Ben benieuwd namelijk.

Maar wat kun je nou eigenlijk winnen? 

producten

In het pakket zitten:

1. Een mini bodylotion van Louis Widmer. Ik vind zelf de producten van Louis Widmer, een dermatologisch merk met verzorgingsproducten, echt heel erg fijn. Deze lichaamsemulsie is voor de normale/droge huid, en omdat het een emulsie is, trekt hij heel snel in.

2. Sea Salt Spray van Toni & Guy. Deze zat in de goodiebag die ik bij de voorpremière van The age of Adeline kreeg. Ik heb hem echter zelf ook al, en aangezien het een fijn product is (ook populair bij mijn klanten in de winkel!), heb ik hem erbij gedaan. Het zorgt voor haar met wat meer structuur en een beachlook.

3. Hóe schattig is dit huisje?! Iets wat met schrijven te maken heeft, kon natuurlijk niet ontbreken. Het huisje bevat notitieblaadjes, en op de bovenkant kleine post-its.

4. Een balletje van de Hema (I really lóve their Stationery goods). Het is gevuld met een soort clipjes om papieren etc. aan elkaar te kunnen houden, en dat allemaal in mijn allerfavorietste kleur: ik weet alleen niet hoe ik deze kleur zou noemen haha. Anyone?

5. Een klein dun armbandje die ook in de goodiebag van de film zat. Hij is van het merk By Balr. Ik draag alleen geen armbandjes, dus vandaar. Ik vind hem wel schattig!

6. Tot slot een klein make-uptasje.

Ik hoop dat jullie het een leuk pakketje vinden :)

Meedoen kan tot zondag 21 juni 12.00 uur.

8 gedachten over “Winactie!

  1. Wat een leuke actie Leo!!! Ik lees je blog vanaf het begin van je facrbookpagina en ik vind het super hoe je het allemaal schrijft en doet!

  2. Hey, wat leuk dat je steeds meer volgers krijgt! En tof dat je dat wilt vieren met een winactie, ik doe zeker mee, want ik vind dat notitiehuisje (hoe noem je dat) echt heel schattig.

    Ik denk niet dat ik me nog uitgebreid hoef voor te stellen toch?

  3. Heej, wat een superleuke actie heb je georganiseerd voor de lezers van je blog zeg! :) Echt waanzinnig leuk dat je dit weggeeft, ik word er in ieder geval erg vrolijk van.. Wat een heeerlijk pakketje.. Ik doe graag mee hoor… Ik volg je op bloglovin en facebook! Fijn weekend, groetjes ilsiee

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *