Vakantie camper

Vakantie is (ont)spanning

 

Als jij denkt aan vakantie, denk je vast aan woorden als ‘zon, zee, strand!’, ‘kan het niet langer duren??’ en ‘heerlijk!’. Voor mij is dat echter anders. Ik denk bij vakantie aan ‘stress’, ‘dissociaties’ en ‘als het maar goed gaat’.

Toch ga ik straks weer naar Schiphol. Voor 5 dagen Split (Kroatiƫ). Geboekt in een periode (februari) dat ik me goed voelde. Deze zomervakantie heb ik mijn stedentrip van 3 dagen naar Sevilla met een goede vriend niet door laten gaan. Ik zat in een veel slechtere periode dan nu en het ging gewoon echt niet.

Nu ga ik dus naar Split. Ik laat me niet tegenhouden door mijn angst. Voornamelijk wil ik aan mezelf bewijzen dat ik het nog kan, 5 dagen weg. Hopelijk zelfs zonder oxazepam, maar als dat nodig is, so be it. Ik hoop dat ik vrijdagavond op Schiphol aankom en kan denken ‘wow, dit ging GOED!’ en dat ik naar de 6 dagen kan toewerken. Volgend jaar.

Ik zal op mijn Beat My Fears Instagram deze week waarschijnlijk wat updates plaatsen vanuit Split.

Duimen jullie voor me?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *