The Opposites

The Opposites

Alweer anderhalve week geleden ging ik samen met een vriend naar Paradiso, voor The Opposites. Nu ga ik niet zo héél vaak naar concerten, een paar keer per jaar. Naar een concert van een groep als The Opposites was ik nog nooit geweest. Maar ik wilde al een tijdlang naar een concert van ze, omdat ik <3 hun muziek, en de sfeer bij hun liveoptredens altijd super schijnt te zijn. Ik kon daar echter niemand van mijn vrienden van overtuigen, maar uiteindelijk bleek iemand waar ik het niet van verwachtte, The Opposites ook wel tof te vinden en mee te willen. Hurray.

Waar bij andere concerten waar ik ben geweest, altijd al een rij stond voor de deuren opengingen, waren wij nu een van de eersten, terwijl de zaal al open was. Mensen druppelden maar heel langzaam binnen. Het concert begon. Eerst het voorprogramma. Tof. Toen al voelde ik: wát een andere vibe hangt hier dan bij alle andere concerten waar ik ben geweest. Een heel ander soort mensen ook, vooraan dan vooral. In eerste instantie twijfelde ik of het een goed idee was om op het balkon te gaan zitten, want al bij het voorprogramma bedacht ik me dat ik liever wilde staan, maar aangezien ik me die dag niet zo goed voelde, stond ik liever niet beneden. Maar alles veranderde toen The Opposites het podium opkwamen: ook iedereen op het balkon ging staan, dus ik kon ook gaan staan, en beneden was de ene na de andere moshpit. En het was HEET! Dus ik was uiteindelijk ontzettend blij dat ik niet beneden stond, in al het gebeuk en gezweet, maar van boven alles kon bekijken. Ik vond het apart, de vibe die er hing, maar aan de andere kant juist heel tof. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat ze niet veel van mijn lievelingsnummers speelden. Next time dan maar. Wie joint me?

3 gedachten over “The Opposites

  1. Hee, hee, hee. Ik wilde wel, maar ik zou misschien in New York zitten, daarom zei ik toen nee ;) Volgende keer wil ik wel mee hoor! Klinkt gaaf!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *