Hoe nu verder?

Zweefmolen

Geen angststoornis meer en veel minder dissociaties, dat werpt de vraag op: wat ga ik doen met de site? En daar heb ik, als twijfelkont, verrassend snel een antwoord op gevonden. Mijn doel toen ik begon met Beat My Fears was uiteindelijk zorgen voor meer kennis en begrip bij onwetenden over angsten en (vooral) dissociaties. De ultieme toekomstdroom blijft een eigen magazine die bij de GGZ komt te liggen, maar tja.. Maar dromen moet je altijd hebben he. Maar het doel was óók om anderen met deze psychische klachten misschien een beetje te kunnen helpen, door ze te laten inzien dat ze niet de enigen zijn.
En dat lukt dus echt met mijn site. Zelfs afgelopen jaar, waarin ik geen enkele update plaatste, kreeg ik nog steeds gemiddeld één keer per maand een mailtje of Facebookbericht van iemand met ook dissociaties. Een berichtje waarin ze vroegen hoe ik ermee omging, waarin ze zeiden dat ze zo blij waren dat mijn site bestaat, of gewoon even hun ei kwijt wilden. En elke keer dacht ik: Ja, hiér doe ik het voor he! Ik moet echtechtecht weer gaan bloggen! Ik merkte echter ook dat er nog veel mensen mijn vorige wordpressblog bezoeken en dat de meeste mails vanuit die site komen.

Mijn beslissing werd daardoor makkelijker. Ik wil deze site, Beat My Fears, niet meer in het teken van dissociaties en angsten laten staan, maar ‘gewoon’ een persoonlijke blog maken. Maar dan zou mijn doel wegvallen om mensen met depersonalisatie en derealisatie te helpen en dat vind ik toch ook wel erg jammer. Dus ik pak mijn oude blog weer op en daar zal voortaan alles over disso’s komen te staan. Dit stel ik echter nog even uit; ik heb het te druk nu daarvoor en zoals jullie weten, vind ik één blog bijhouden al erg moeilijk ;-).

Ik vind alleen de naam Beat My Fears niet meer passen bij mijn site. Maar laat ik eerst maar weer een tijdje goed gaan bloggen en kijken hoe het loopt, dan kan ik altijd nog over een eventueel nieuwe naam gaan nadenken. Wat denken jullie?

2 gedachten over “Hoe nu verder?

  1. Ik vind dit een goed idee en zou lekker blijven bloggen. Zo kun je schrijven, waar je talent voor hebt en wat je leuk vindt. Die naam komt later wel ;)

  2. Leuk weer eens van je te lezen. :-)
    Ik vind het een leuk idee, gewoon even doen wat jíj wilt. Die naam, zoals Lisan al zegt, komt later wel – als je tzt besluit dat je hem toch echt aan wilt passen! :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *