Vogels

En nu.

Ik heb deze week aardig wat reacties gehad op mijn interview met Vrouw.nl. Ik kreeg ook tips (ga ik nog bekijken, thanks!) en de opmerking dat er wél therapie is voor dissocaties. De kanttekening wil ik dan ook hierbij maken dat ik natuurlijk al zo’n twee jaar geleden ben uitgeschreven bij de GGZ ‘omdat ze me niet verder konden helpen’, én dat ik geen complete dissociaties inclusief black-outs heb (thank God). Maar ik ga het allemaal binnenkort eens achterhalen. En dat hier dan natuurlijk vertellen.

Inmiddels heb ik mijn medicatie sertraline afgebouwd én weer opgebouwd. Sinds dinsdag zit ik weer op de 75 mg en ik voel nu al echt verbetering, qua energie en qua stemming. Maar daar later een uitgebreidere blog over.

Ik heb ook heel lang twijfels gehad over hoe ik mijn blog nou wil, en die heb ik nog steeds. Ik kwam echter toevallig vandaag een goed voorbeeld van een site tegen en ga even bekijken hoe ik die structuur van ziekte-blogs en persoonlijke, ‘normale’ blogs in Beat My Fears kan verwerken. Ik wil namelijk zowel een ‘dissocatie/angsten-blog’ zijn als een blog waar bezoekers ook ‘gewone’, leuke persoonlijke en lifestyle-items kunnen vinden. Ik kan me echter nog niet indenken hoe ik dat in de praktijk moet aanpakken.

Sinds mijn nieuwe baan, waarbij ik al zo’n 8 uur per dag, 4 dagen per week, achter een beeldscherm zit, merk ik dat ik thuis echt helemáál geen zin heb nog achter de laptop te kruipen. Oók niet op mijn vrije dagen. Ook dáár moet ik dus een oplossing, een structuur voor vinden.

Maar ik ben er weer. En ik blijf nu. Echt.

Volg je me al op Facebook en/of Bloglovin?

Beat My Fears

Beat My Fears

2 gedachten over “En nu.

  1. “Ik kreeg ook tips (ga ik nog bekijken, thanks!) en de opmerking dat er wél therapie is voor dissocaties. ”
    Zou je de tips willen delen en welke therapie er is en evt waar?

    Groetjes ;)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *